Apartamente Bruxelles. Cazare Bruxelles.

 
BGN
Oraş
Arrival
Departure
oaspeţi
 • 1 oaspeţi
 • 2 oaspeţi
 • 3 oaspeţi
 • 4 oaspeţi
 • 5 oaspeţi
 • 6 oaspeţi
 • 7 oaspeţi
 • 8 oaspeţi
 • 9 oaspeţi
 • 10 oaspeţi
 • 11 oaspeţi
 • 12 oaspeţi
 • 13 oaspeţi
 • 14 oaspeţi
 • 15 oaspeţi
 • 16 oaspeţi
 • 17 oaspeţi
 • 18 oaspeţi
 • 19 oaspeţi
 • 20 oaspeţi
 • 21 oaspeţi
 • 22 oaspeţi
 • 23 oaspeţi
 • 24 oaspeţi
 • 25 oaspeţi
 
Bruxelles apartamente have a 8,27 out of 10 point rating based on 4031 opinions.

Faceți cunoștință cu Bruxelles

Bruxelles este deseori neglijat de turiști în favoarea unor destinații precum Bruges sau Gent, dar capitala belgiană are mult mai multe de oferit decât ce se observă la prima vedere. Acesta are cultură, arhitectură fină și o eleganță care se regăsește în puține alte zone urbane. Fie că sunteți în vizită la Bruxelles pentru două nopți sau petreceți câteva zile în oraș, cu siguranță veți găsi o mulțime de motive pentru a reveni aici.

citește mai mult...

Bruxelles pe scurt

Bruxelles este capitala Belgiei și deține, de asemenea, și statutul de "capitală" a Uniunii Euro-pene. Acest lucru îi dă un aer cu adevărat cosmopolit, cu oameni din toate colțurile continentului și chiar mai de departe, transformând orașul în casa lor. Aproximativ un milion de oameni trăiesc în Bruxelles, dar sunt mulți alții care vin în scop de afaceri sau în scopuri diplomatice. Din ce în ce mai mult orașul adoptă turismul și tot mai mulți oameni aleg să viziteze capitala belgiană pentru un week-end sau mai mult.

Nu vă lăsați copleșiți de prețurile sale aparent ridicate - în timp ce statutul său a umflat într-adevăr, costul de trai, încă este posibil să vizitați Bruxelles cu un buget restrâns. O modalitate de a face acest lucru este de a alege, în loc de un hotel, un apartament de vacanță în Bruxelles. Apartamentele sunt de obicei mai liniștite, mai sigure și mai accesibile decât hotelurile de o cali-tate similară, ceea ce le face alegerea ideală pentru turiști și oamenii de afaceri cu buget re-strâns.

Nu trebuie să ratați

O mare parte din Bruxelles este modernă mulțumită importanței sale politice, dar multe dintre străzile orașului încă sunt cufundate în istorie. De fapt, vă puteți aștepta la un amestec fascinant de vechi și nou, cu atracții importante, inclusiv:

Catedrala Sf. Mihail și Sf. Gudula - această veche Catedrală Romano-Catolică datează din secolul al XI-lea și este adesea folosită pentru ceremonii importante, cum ar fi căsătoriile regale și înmormântările de stat. Fațada sa a fost finalizată în secolul al XV-lea și are o arhitectură go-tică. Nava a fost restaurată între 1983 și 1989, mare parte a structurii fiind re-adusă la statutul trecutului său glorios și, urmare a acestei operațiuni, fiind descoperite resturi bine conservate ale bisericii romanice originale.

Grand Place - piața vechiului oraș Bruxelles, ce datează din secolul al XV-lea și este rareori ratată de vizitatorii orașului. Multe dintre clădiri au fost construite în secolul al XVII-lea și oferă oportunități fotografice ideale, cu o gamă largă de stiluri arhitecturale și artistice armonios alătu-rate. Grand Place oferă, de asemenea, o gamă largă de cafenele și restaurante pentru cei în căutarea unui moment de relaxare.

Muzeele Regale de Arte Frumoase din Belgia - situate în apropierea Palatului Regal și a Par-cului Bruxelles, Muzeele Regale reprezintă de fapt două muzee separate adăpostite de o singură clădire. Ele sunt, de asemenea, legate de Muzeul Magritte care oferă publicului lucrările artistului suprarealist Rene Magritte. Vizitatorii de muzee vor fi răsfățați cu o varietate de lucrări, de la arta veche la benzi desenate și piese ultra moderne. Această clădire mare oferă mai multe etaje de exponate, inclusiv opt niveluri subterane!

Manneken Pis - Unul dintre punctele de reper mai neortodoxe din Bruxelles este Manneken Pis - o mică statuie de bronz reprezentând un băiat gol urinând în bazinul unei fântâni. Cu o înălțime de 61 cm, această sculptură este de fapt o replică a originalului amplasat acolo în secolul al XVII-lea. De atunci, statueta a fost furată de nenumărate ori, cea mai recentă datând din 1960.

Cum se ajunge în Bruxelles

Este ușor de ajuns în oraș datorită apropierii sale de aeroportul din Bruxelles (Zaventem National) și statutului său de nod feroviar important. Rețeaua de șine de tren se întinde până la aeroport, drumul de la aeroport în oraș durând aproximativ 20 de minute.

Când să-l vizitați

Nu există moment nepotrivit pentru a vizita Bruxelles. Cu toate acestea, orașul este adesea afectat de ploaie, așa că puneți în bagaj și o haină de ploaie și o umbrelă, și nu veți fi niciodată prins pe nepregătite. Multe dintre cele mai importante festivaluri - cum ar fi Ziua Iris din luna mai și procesiunea Ommegang din iulie - au loc în lunile mai blânde ale anului. Iar dacă spiritul festiv este pe placul dvs., atunci ar trebui să vă gândiți la o vizită în decembrie, mai ales pentru celebrele piețe de Crăciun ale orașului.

Dacă vă planificați o excursie în capitala Belgiei, de ce nu aruncați o privire la apartamentele noastre de vacanță din Bruxelles? Vă oferim spații de cazare de foarte bună calitate, de multe ori mult mai accesibile decât o cameră de hotel.

Mai puţin ...
Apartments: 
Toate apartamentele noastre online sunt ocupate. Avem şi alte apartamente în sistemul nostru, dar trebuie să verificăm disponibilitatea lor înainte să vă răspundem.
Centru de Rezervări
de la: 160 €
8/10 stars
9
Opera 202
Nicolas, Franţa
Nous avons passé un super séjour. Les appartements étaient vraiment top & propres. A refaire sans hésiter. Seul petit bémol : pas assez de vaisselles (saladier, verre, ...)
8,17/10
Opera 202
Jonathan, Regatul Unit
The apartment was perfect for my family - two adults and three children over the age of 11. It is centrally located and has easy access to all the main sites and loads of good restaurants. the underground car parking was very useful to have as well. the apartment was clean and well furnished and the beds were comfortable.
7,33/10
Opera 202
Riccardo, Italia
Bellissimo l'appartemento,spazioso e luminoso fornito di tutti i comfort e centrale.
8/10
Opera 202
Roger, Norvegia
Location and how clean the apartsment were.
7,17/10
Opera 202
Ludmilla, Bulgaria
When I have meetings in Brussels I always stay in Opera apartments. I like very much the comfort and the nice atmosphere created by the modern design. The location is very good one as well.
9,67/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
10
Opera 204
Nicolas, Franţa
Nous avons passé un super séjour. Les appartements étaient vraiment top & propres. A refaire sans hésiter. Seul petit bémol : pas assez de vaisselles (saladier, verre, ...)
8,17/10
Opera 204
ARTEMIOS , Grecia
It was a beautiful and convenient apartment in the center of the city that I recommend it to any future visitor of Brussels.
7,08/10
Opera 204
CRISTINA , Ţările de Jos
Location is great and the apartment was really comfortable.
8,67/10
Opera 204
Daniel, Spania
the location, layout of the apartment, cleanliness of the apartment and how well equiped it was.
9,83/10
Opera 204
LEBINH, Regatul Unit
Opera 2 and Opera 3 were located next to each other which was perfect for a group of a friends travelling together. Both apartments were spacious, very modern, clean and in a fantastic location. It has 2 bathrooms and a well equipped kitchen (which we didn't have any chance to use as there are such great restaurants around town). One great thing is that the apartments had underground parking which was very convenient if you have a car. We thoroughly enjoyed our stay there and would definitely recommend these apartments.
9,83/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
13
Opera 205
Virginie, Franţa
Chambres près des rues, bcp de bruits la nuit. On a pas très bien dormi
6,33/10
Opera 205
Silvia, Belgia
L'appartamento Opera3 è bellissimo,molto spazioso,luminoso, attrezzatissimo,molto pulito e ben tenuto. Le mie due amiche ed io ci siamo trovate veramente bene.
8,83/10
Opera 205
Ekaterina, Rusia
Nice place to where I'd come back. Good location
8,08/10
Opera 205
Rosalyn, Regatul Unit
Lots of room. Light and bright. Perfect city centre location.
7,17/10
Opera 205
Sonia, Regatul Unit
The Opera 3 apartment is modern, clean and there is lots of space. It has a full kitchen, two separate toilets and two bathrooms, one with a shower and the other with a bath. My two sisters, one of their daughters and myself stated for one night and we wished it could have been longer. The apartment is in an ideal location, walking distance of the new and old town, next to a metro and has underground car parking, which cost 12 euros for the one night. There is also a cinema just round the corner. We were given two sets of keys which is good because one of my sisters wanted to go to an art gallery and the rest shopping. As we had been given a key to get into the garage car parking, we made are way up to the apartment on the second floor and got the keys of the cleaner. And when leaving the apartment, alhough a little more tricky if you have a car, all the keys are left on the dinning room table and you just shut the doors behind you as you leave the building. Would definately stay again, for longer the next time.
8/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
13
Opera 302
Kristy, Australia
Very close to all the tourist attractions very clean and modern.
6,08/10
Opera 302
Thomas, Ţările de Jos
I loved the apartments! They were spacious and very well located in the center of Brussels. I stayed with a group of 15 persons and we all loved it. There is a beautiful little bistro right across the street which has the best goatsiecheese sandwich in Brussels! And the Lemonparty ice-tea was to die for! We can definitely recommend the bistro Intermezzo just across the street. Brussels is a very nice city and we will definitely come back some day!
7,33/10
Opera 302
Jim,
Nice clean and big appartment, with 2 bathrooms and a fully equipped kitchen. All the bed sheets, pillows and towels where included. Very nice view from the balcony to the opera, and really situated in the central area of Brussels.
8,83/10
Opera 302
Tatiana, Ţările de Jos
Very nice appartment, specious and clean. Everything you need is there! In the center of the city.
9,33/10
Opera 302
Jose Antonio , Spania
apartamento muy amplio y comodo
7/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
5
Opera 303
MARIA, Italia
posizione centralissima per muoversi a piedi nel cuore della città. Splendida visuale su Opera
8/10
Opera 303
Francesco , Italia
Nice location in the exact center of Bruxelles,in place de la monnaie,just between the shopping street rue de neuf and the beautiful Grand Place;we rented 2 apartments,Opera 5 and Opera 6 and we had a nice stay. The corridor of the building faces the Monnaie shopping center which is really cool.Rooms are quietand clean
9/10
Opera 303
Jesse, Ţările de Jos
When walking in the hallway from the elevator to the apartment, we already transformed into a relaxation mode. Very nice, tasteful and modern surroundings. The apartment was very spacious and had two separate toilets and a large bathroom. If besides the two bedrooms you want to use the living room as a third bedroom, the others won't have to go through the living room to get to a toilet, so even some privacy in there is guaranteed, which is nice. The two balconies with two large window doors were great too. If you closed them, you couldn't hear the busy streets anymore.
8,67/10
Opera 303
ADRIAN, Spania
Ideally located. Spacious, functional and comfortable. Well served, the metro station very close. Good cuisine in its surrounding
8,33/10
Opera 303
David, Spania
Ha estado todo muy bien en general buenas instalaciones buenas calidad y sobre todo excepcional ubicacion
4,67/10
de la: 160 €
8/10 stars
9
Opera 304
Jaime, Spania
The apartment was pretty big, and the location was excellent, within 10 min. walking distance of the Grand Place, Cathedral and many other landmarks. Everything was very clean, and it took only 10 minutes to get our key from the staff.
9,5/10
Opera 304
K Y, Regatul Unit
Our stay at the apartment was great! The apartment itself well furnished, well decorated, modern, clean and spacious. It is very well loacted, walking distance to La Grande Place. We will definitely recommned this place.
10/10
Opera 304
Francisco, Spania
Los apartamentos están en buena ubicación, cerca del centro ciudad, Gran Plaza......... Metro......, buen edificio, buen mobiliario, buenas instalaciones, baños, aseos,.....
5,67/10
Opera 304
RUSSEL, Regatul Unit
Large modern and inexpensive, very centrally located. The pick- up- keys office close to the apartment.
6,42/10
Opera 304
Geronimo, Spania
El apartamento es magnífico, muy grande, muy cómodo y muy limpio. La situación fantástica, a cuatro calles de la Grand Place. La atención del Staff muy buena, tuvimos un problema con la iluminación y extracción de humos de la campana de la cocina y nos lo arreglaron en 30 minutos. Lo único malo són los ruidos de la calle por la noche, ya que es muy céntrico, que nos llegaron a despertar más de una vez(gente joven de fiesta)y que el menaje de la cocina es muy escaso: una olla, un cazo y una sartén, para lo grande y muy bién equipado que está el apartamento es realmente pobre.
9,67/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
12
Opera 305
halgand brigitte, Franţa
Appartement très spacieux, très propre, décoré avec goût, à proximité immédiate de la Grand Place. Nous recommandons cet appartement
9,17/10
Opera 305
julie ,
Appartement bien situé, calme, spacieux, propre
6,25/10
Opera 305
Maria, Italia
Location was excelent The apartment was very spacious and very clean A big terrace A perfect place to stay Very good prices
9,5/10
Opera 305
SA, Africa de Sud
What a wonderful stay we had in opera 7. A modern spacious apartment with a lovely kitchen. Too bad we were out and about most of the time. Would have liked to just stay in a day and relax. Maybe next time!
8,83/10
Opera 305
Ryanke, Ţările de Jos
Apartments looked really nice. Parking under de building
6,75/10
Load more
de la: 130 €
8/10 stars
16
Opera 401
david, Franţa
l'appartement est parfait. Très bien situé au coeur de Bruxelles, il est bien équipé et très agréable. Seul regret, la rue est très bruyante et par malchance, il y a eu des travaux en bas de l'immeuble dès 6 h 45. Un peu trop tôt pour nous.
8,33/10
Opera 401
Varvara, Rusia
I liked EVERYTHING about this apartment and people who work at the office! AMAZING location, can't imagine better place to stay in Brussels, Big and fool of light apartment with huge windows, wireless internet and extremey friendly stuff. I'm sure I will be staying at apartmentsapart each time I'm in Brussels. THANK YOU SO MUCH!
9,83/10
Opera 401
Kerry, Belgia
Good staff, responded to enquiries very quickly and politely.
7,58/10
Opera 401
Francesco , Regatul Unit
The flats are in wonderful positions, they are clean, and furnished of all the key appliances.
6,73/10
Opera 401
Dennis, Regatul Unit
The apartment was very well appointed. The kitchen was excellent - I especially liked the fact that you had left a few items, presumably from other occupants, such as salt & sugar, which made catering a little easier. The supply of linen was excellent, including bedding. The location was perfect - we came for the opera, which was just on the opposite corner, and very good eating places, shops, and the underground were right there.
9,5/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
12
Opera 403
Anthony T H , Regatul Unit
It was surely a very good value for money. The conditions and the locations of my apartment was perfect for sightseeing and shopping purposes.
7,17/10
Opera 403
Anton, Rusia
Мне и моей семье понравилась квартира в которой мы остановились в Брюсселе(опера 9) Отличное расположение и сам дом. Могу рекомендовать эту канторку смело, сам тоже буду пользоваться. Одназначно лучше любого отеля.
8,42/10
Opera 403
JAUME , Spania
Nos gusto el apartamento y su situación. Estuvimos en apartamentos Opera de Bruselas, muy bien situado delante del Teatro de la Monnai, a escasos 5' minutos a pie de la Grand Place. El apartamento es muy amplio, confortable, limpio y equipado.
7,83/10
Opera 403
Ian, Statele Unite
This was a fantastic apartment, very spacious and very nicely appointed in a modern, European style. The location was absolutely perfect -- close to the Grande Place, shopping, restaurants, metro, train station. The kitchen had ample utensils and the furniture was quite comfortable. The view wasn't great -- but partly because the square in front of the opera house is being refurbished; eventually it should look nice.
8,5/10
Opera 403
Alicia, Spania
El apartamento era precioso, muy, muy centrico. Con mucho espacio. Hacia mucho frío en la calle y el apartamento estaba super calentito. El chico que nos atendió en el check in muy amable. 100% recomendable. La cocina muy equipada.
9,17/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
8
Opera 404
anne, Belgia
Le logement est idéalement situé, très vaste, très propre. Nous laissions les enfants rentrer en toute tranquillité, le quartier étant bien fréquenté. N.oubliez par contre pas vos boules quies...
7,67/10
Opera 404
Thomas, Ţările de Jos
I loved the apartments! They were spacious and very well located in the center of Brussels. I stayed with a group of 15 persons and we all loved it. There is a beautiful little bistro right across the street which has the best goatsiecheese sandwich in Brussels! And the Lemonparty ice-tea was to die for! We can definitely recommend the bistro Intermezzo just across the street. Brussels is a very nice city and we will definitely come back some day!
7,33/10
Opera 404
Lynda, Canada
I was very pleasantly surprised with the friendliness of the staff in Brussels, the spaciousness of the apartment and excellent location. We are a family of four, with two teenagers, and had plenty of room. Plus, we could walk to central places very easily. Shower had ample water pressure and the appliances worked fairly well. Kitchen had basic pots and pans, but sufficient for a few meals. We could have used a few more utensils.
7,17/10
Opera 404
Martin,
Nice light and airy rooms. Plenty of space
7,67/10
Opera 404
ROMANA, Italia
The location was great, since the apartment was very close to the Grand Place, the Cathedral, the Metro and all the possible bars and restaurants.
9,83/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
11
Opera 405
Olivia, Germania
My friends and I loved the Appartment at Opera Residences in Brussels - large, well equiped, clean and very centrally situated! It is a very good option when travelling with a group or family. Moreover the price and quality ration are very good - especially compared with central hotels.
9/10
Opera 405
Daniel, Spania
the location, layout of the apartment, cleanliness of the apartment and how well equiped it was.
9,83/10
Opera 405
Heather, Regatul Unit
The apartments were very clean, well equiped and very central. We had plenty of room and did not feel cramped. It was really good to have 2 toilets as in one of the napartments we had 6 adults.
7,92/10
Opera 405
Albert, Franţa
Le bruit nous a dérangé tard le soir jusqu'à plus d'1h du matin. Le double vitrage des fenêtres donnant sur la rue n'était pas efficace.
6,08/10
Opera 405
Muhammad, Ţările de Jos
the apartment was really nice
6,33/10
Load more
de la: 130 €
8/10 stars
9
Opera 501
Irina, Irlanda
We didn't encounter any problems.
10/10
Opera 501
Dmitry, Rusia
Location, separate bedroom, underground parking. Modern clean building. Kitchen equipment.
9,17/10
Opera 501
Christopher, Statele Unite
The check-in process was pretty quick and easy, and the people who worked there were helpful and friendly. The location of the apartment, however, is what really stood out - right in the heart of Brussels, near everything one could want when visiting that city. Truly a perfect location.
7,25/10
Opera 501
Gregor, Austria
Great location, and the apartment has a nice interior. Friendly people at the office.
9,33/10
Opera 501
Annick, Franţa
the appartment is well placed next Grand Place
7,25/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
15
Opera 502
Bruno, Italia
the location
6,67/10
Opera 502
Jessica, Regatul Unit
We love Brussels! and the appartment was excellent - great location literally round the corner from the Grand Place and right next to a metro stop meaning we could go everywhere very easily - there is also an amazing aray of shops including a Pauls Patisserie very close by (yum yum!). We would recommned ApartsmentApart especialy Opera 13 as great value for money for our v-large family of 6! One improvement would be a washing machine but appart from this perfect! Thank you!
9,67/10
Opera 502
MARIA BEGOÑA, Spania
APARTAMENTO MUY BIEN SITUADO A UNOS 5 MINUTOS ANDANDO DE LA GRAND PLACE. HAY VARIOS SUPERMERCADOS CERCANOS.ESTA DECORADO CON GUSTO MUY NUEVO Y LIMPIO.
6,33/10
Opera 502
Zoe, Regatul Unit
Lovely spacious open plan apartment. Fantastic location. Great views from the balcony. Comfortable beds and good furnishings. Good range of equipment in the kitchen (although no wine glasses!).
7,42/10
Opera 502
Thomas, Ţările de Jos
I loved the apartments! They were spacious and very well located in the center of Brussels. I stayed with a group of 15 persons and we all loved it. There is a beautiful little bistro right across the street which has the best goatsiecheese sandwich in Brussels! And the Lemonparty ice-tea was to die for! We can definitely recommend the bistro Intermezzo just across the street. Brussels is a very nice city and we will definitely come back some day!
7,33/10
Load more
de la: 160 €
8/10 stars
15
Opera 503
Elijah, Regatul Unit
Good space and seperate shower and bath
8,08/10
Opera 503
Alessandro, Italia
La posizione dell'appartamento è decisamente centrale e strategica. L'affaccio è sul teatro dell'Opera e dista pochi minuti dalla Grand Place. Praticamente adiacente alla fermata della Metro, consente di raggiungere i principali luoghi di interesse della città. Nei dintorni è possibile trovare supermercati, locali di vario genere e ristoranti aperti fino a tardi. L'appartamento è inoltre ben climatizzato. Lo consiglio senza ombra di dubbio sia per coppie, che per famiglie o gruppi di amici.
6,25/10
Opera 503
Tanveer, Andorra
The opera 14 was a large , clean, fully equipped and very comfortable apartment. All necessities were provided. Excellent location, old town and tourist areas all by foot. Train and bus stations just few meters. Restaurants and supermarket were all nearby. Good panoramic views from the balconies.
6,58/10
Opera 503
Angel Luis, Spania
Los apartamentos están en buena ubicación, cerca del centro ciudad, Gran Plaza......... Metro......, buen edificio, buen mobiliario, buenas instalaciones, baños, aseos,.....
5,67/10
Opera 503
Amanda, Regatul Unit
Great space, beds were comfortable and fully equipped
8,08/10
Load more
de la: 130 €
8/10 stars
2
Opera 201
Roser, Spania
El apartamento es muy bonito,nuevo, moderno, seguro y limpio. La cama es muy cómoda y los cojines todavía más. Tiene todo lo necesario. Es ideal y está en el centro, justo al lado de la parada de metro y muy cerquita de la estación de tren. Y aún así es muy tranquilo. Es tal cual se ve en la foto. Yo sin duda lo aconsejo a todo el mundo!!!! Además las chicas de la oficina son muy majas, cercanas y dispuestas a ayudarte en lo que sea menester para que tengas una estancia agradable.
10/10
Opera 201
Ian, Regatul Unit
Clean, spacious, well equipped except for rubbish bins.
8,42/10
de la: 160 €
8/10 stars
de la: 160 €
8/10 stars
de la: 130 €
9/10 stars
de la: 160 €
9/10 stars
de la: 100 €
6/10 stars
de la: 100 €
9/10 stars
de la: 130 €
7/10 stars
de la: 130 €
9/10 stars
de la: 100 €
6/10 stars
Redo search in map
Switch To Map/Photo View
Go to apartment details
Please wait...