Lejligheder Barcelona. Rejser til Barcelona.

 
BGN
By
Ankomst
Afgang
personer
 • 1 person
 • 2 personer
 • 3 personer
 • 4 personer
 • 5 personer
 • 6 personer
 • 7 personer
 • 8 personer
 • 9 personer
 • 10 personer
 • 11 personer
 • 12 personer
 • 13 personer
 • 14 personer
 • 15 personer
 • 16 personer
 • 17 personer
 • 18 personer
 • 19 personer
 • 20 personer
 • 21 personer
 • 22 personer
 • 23 personer
 • 24 personer
 • 25 personer
 
Barcelona lejligheder have a 8,43 out of 10 point rating based on 6012 opinions.

En Introduktion til Barcelona

Barcelona er så velkendt rundt om i verden, at du er tilgivet, hvis du skulle tro det var hovedstaden i Spanien. Faktisk er Barcelona blot hovedstaden i landets catalanske region, men det har godt og grundigt cementeret sig som den vigtigste by for turister i Spanien. Barcelona blander modernt med gammelt med en elegance, som kun få andre byer i Europa har opnået. Og sit pålidelige metrosystem raser ben-trætte rejsende mellem byens forskellige kvarterer med bemærkelsesværdig lethed og overkommelige priser. Uanset om du leder efter en weekend eller et længere ophold i en ferielejlighed i Barcelona vil byen sikkert glæde dig med sin fabelagtige arkitektur, kulinariske lækkerier, spændende museer og fine indkøbsmuligheder.

læs mere...

Kort om Barcelona

Barcelona ligger på den nordøstlige kyst af Spaniens iberiske halvø, der giver de besøgende en fantastisk kombination af strand og pause fra byen. Og dens strande er overraskende ren for sådan en livlig og travle by! Centret er hjemsted for mere end 1,6 millioner mennesker, men den sande befolkning er langt højere, hvis du inkluderer de udstrakte forstæder.

Millioner af turister besøger Barcelona hvert år, og byen er imødekommet dette ved at gøre sig selv til en af de mest turist-venlige destinationer i Europa. Men ligesom med de fleste steder, afspejler dette sig i priserne, og besøgende rådes derfor til at kigge uden for de vigtigste turistområder, hvis de vil opleve det bedste mad til de mest attraktive priser. Ligeledes kan hoteller være dyre, så det er værd at overveje højkvalitets ferielejligheder i Barcelona i stedet.

Hvad Du ikke må gå glip af

Der er masser at se og lave i Barcelona, selv hvis du planlægger en længere storbyferie. Her er nogle af de vigtigste attraktioner, som du absolut ikke bør gå glip af:

La Rambla - Denne 1,2 km lange træklædt gågade strækker sig gennem byens centrum fra Barri Gòtic til El Raval. Ingen rejse til Barcelona ville være komplet uden en vandretur langs mindst en del af denne berømte gade, som altid er fuldt af liv fra tidlig morgen til sen aften. La Rambla selv er fyldt med dyre souvenirkiosker, gøglere og madboder med overpris. Hvis du vil have noget lidt mere autentisk og lettere for pengepungen, så prøv at vandre ned ad en af de mange sidegader, der fører væk fra hovedgaden.

La Sagrada Família - Hvis du nogensinde har modtaget et postkort fra Barcelona, er der stor chance for at denne utrolige bygning var med på den. Påbegyndt for næsten et århundrede siden, og endnu uafsluttet, er dette mesterværk af Gaudí allerede et UNESCO Verdensarv. Kirken selv beruser med sin højde og sin arkitekturs kompleksitet. Hvis du ønsker at gå ind, så husk at bestille din billet i forvejen, da køerne uden for dette berømte vartegn ellers vil tage en meget af din tid.

Andre Gaudí-værker - La Sagrada Família er måske den mest berømte af Antoni Gaudís design, men det er langt fra den eneste i denne by. Denne mest respekterede arkitekt i Spaniens historie blev født som Katalan og mange af hans bygninger og kunstværker stadig står i Barcelona i dag. Bemærkelsesværdige eksempler omfatter Park Güell, La Casa Batlló og La Casa Milà. Alle disse kan ses udefra gratis, men hvis du har planer om at gå ind i enhver af de bygninger, skulle du måske overveje at få først rabatbilletter fra turistkontoret.

Byens strande - Barcelona kan prale af syv strande, hvoraf mange er populære blandt både lokale og besøgende. Faktisk har National Geographic udnævnt Barcelona som verdens bedste "Beach City". Og selvom du ikke vil møde den fineste sand på dens strande, er byens kyststrækninger dog behagelige og rene.

Hvordan man kommer til Byen

Den vigtigste lufthavn, El Prat, har en pålidelig togforbindelse til byen. Barcelona betjenes også af to regionale lufthavne - Reus og Girona - som er placeret mere end 60 miles væk og derfor vanskeligere at komme til. Den billigste måde at nå Barcelona fra disse lufthavne er med bus. Der er ikke meget mening i at tage en taxa til din ferielejlighed i Barcelona, da disse er dyre og sandsynligvis kommer til at sidde fast i trafikken.

Hvornår er bedst

Barcelona er populær hele året, men i sommermånederne er forståeligt nok særligt travlt. Det gælder både selve byen og strandene, som er mest travle mellem juni og september.

Hvis du planlægger en tur til Spanien, hvorfor så ikke tage et kig på vores ferielejligheder i Barcelona? De vigtigste centrale steder tilbyder vi indkvartering af høj kvalitet, med priser, der ofte er langt mere overkommelige end at bo på et hotel.

Lej ferielejlighed i Barcelona. Bo i Barcelona i en lejlighed i stedet for på hotel. Barcelona hotel tilbyder mere plads til samme pris

Mindre...
Apartments: 
Alle vores online lejligheder er udsolgt. Vi har andre lejligheder i vores system men vi er nød til at kontrolere ledigheden inden vi vender tilbage til dig. Angiv venligst deres detaljer her:
Bookingkontor
fra: N/A
9/10 stjerner
1
Passeig del Born
Richard, Storbritannien
The apartment was lovely, with great living and cooking facilities (and there are 6 chairs for the dining table not just 4 as in the photo, so we could all sit at it!). Perfect location within 15 mins walk of the beach and Las Ramblas.
9,33/10
fra: N/A
7/10 stjerner
1
Montcada 2
Peter, Danmark
Central beliggenhed i hyggelige Moncada-kvarter. Pæn og ren lejlighed. Vær opmærksom på, at køkkenet er helt ryddet for kryderier, salt, sukker osv. - der er heldigvis et mindre, men fint supermarked 200 m fra lejligheden.
8,5/10
fra: N/A
8/10 stjerner
1
Picasso B
Sven, Sverige
We like it wery mutch. In the mi ddle of everything. The landlord was perfect.
8,25/10
fra: N/A
8/10 stjerner
1
Picasso A
Katrina, Sverige
We had a great time and the apartment was better than we could expect. The best thing with our stay was that we all could share one big apartment and that the apartment was located so close to tourist attractions and restaurants. We could walk almost everywhere and we had good luck with the weather. We will definitely come back soon again.
8,33/10
fra: N/A
8/10 stjerner
1
Montcada 3
Christian, Tyskland
Spacious and clean apartment, central location, towels and bed linen provided, internet access provided, good kitchen equipment, ease of payment.
9,5/10
fra: N/A
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
fra: N/A
#customerRatingStars#
Søg igen på kortet
Switch To Map/Photo View
Go to apartment details
Please wait...