Bed and breakfast Barcelona. Appartementen in Barcelona vanaf €26 per nacht.

 
BGN
stad
Arrival
Departure
gasten
 • 1 persoon
 • 2 gasten
 • 3 gasten
 • 4 gasten
 • 5 gasten
 • 6 gasten
 • 7 gasten
 • 8 gasten
 • 9 gasten
 • 10 gasten
 • 11 gasten
 • 12 gasten
 • 13 gasten
 • 14 gasten
 • 15 gasten
 • 16 gasten
 • 17 gasten
 • 18 gasten
 • 19 gasten
 • 20 gasten
 • 21 gasten
 • 22 gasten
 • 23 gasten
 • 24 gasten
 • 25 gasten
 
Barcelona Appartementen have a 8,43 out of 10 point rating based on 6012 opinions.

Een introductie tot Barcelona

Barcelona is inmiddels zo wereldwijd bekend, dat we het u vergeven als u dacht dat het de hoofdstad van Spanje is. Feitelijk is Barcelona slechts de hoofdstad van Catalanië, edoch heeft het zichzelf ingebakken als de topbestemming voor toeristen die Spanje bezoeken. Barcelona mengt modern met oud op een elegante manier die weinig Europese steden kunnen evenaren. En het betrouwbare metrosysteem vervoert onervaren wandelaars met gemak tussen verschillende wijken voor weinig geld. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg of een langer verblijf in een vakantieappartement, Barcelona zal u verassen met haar geweldige architectuur, identieke keuken, fascinerende musea en uiteenlopende winkelcentra.

Lees meer...

Barcelona in het kort

Barcelona is gelegen aan de noordoostkust van de Spaanse Iberische peninsule. Hierdoor krijgen bezoekers een combinatie van zowel strand, als stedelijk gebied. Voor een stad die zo levendig en bruisend is, zijn de stranden erg schoon! Het centrum huist meer dan 1.6 miljoen mensen, maar als u de evenzo levendige ringgebieden meetelt dan valt dit getal veel hoger uit.

Elk jaar wordt Barcelona bezocht door miljoenen mensen en de stad speelt hierop in door zich te profileren als een van de toerist-vriendelijkste steden in Europa. Echter, zoals op veel plaatsen, ziet u dat terug in de prijs. Hierom raden we bezoekers aan om ook buiten de populaire toetistische plaatsen te komen om te proeven van het beste eten voor een vriendelijker prijs. Evenwel kunnen hotels erg duur zijn, dus het is het overwegen waard om in Barcelona een appartement van hoge kwaliteit te nemen in plaats van een hotel.

Wat u niet mag missen

Er is genoeg te zien en te doen in Barcelona, zelfs als u een rustig langdurend stadbezoek heeft geplanned. Hier zijn enkele attracties die u absoluut niet mag missen:

La Rambla - Dit 1.2km lange driebaans-winkelcentrum loopt door het centrum van Barri Gòtoc tot El Raval. Geen reis naar Barcelona is compleet zonder een slentering over tenminste een klein deel van deze beroemde straat, die overigens bruist van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. La Rambla zelf is gevuld met prijzige souvenir kiosks, straatartiesten en overschatte eettentjes. Als u iets zoekt wat authentieker is, en iets dat geen gat brandt in uw portemonnee, kunt u een van de zijstraten inslaan. Hier vind u een specialer en realistischer beeld van de stad.

La Sagrada Família - Als u ooit een ansichtkaart hebt ontvangen uit Barcelona, dan is de kans groot dat dit gebouw er ook op stond. Bijna een eeuw geleden is er begonnen met het bouwen en dit gebeurt nog steeds, toch staat dit Gaudí meesterwerk al op de UNESCO wereld erfgoed lijst. De kerk zelf overweldigt mensen met haar hoogte en de intrinsiciteit van haar architectuur. Denk eraan, dat als u naar binnen wilt, u ervoor zorgt dat u op tijd een ticket bemachtigt. De wachtrijen kunnen een deel van uw dag wegsnoepen namelijk.

Overige Gaudí werken - La Sagrada Família is misschien wel het beroemdste design van Antoni Gaudí, maar het is lang niet het enige in de stad. De meest gerespecteerde architect in de geschiedenis van Spanje is als Catalaan geboren en veel van zijn gebouwen en kunst staan nog steeds in Barcelona. Noemenswaardige voorbeelden zijn onder andere Park Güell, La Casa Batlló en La Casa Milà. Deze zijn van buitenaf gratis te bekijken, maar als u naar binnen zou willen dan is het een goed idee om tickets met korting van het toerismebureau te nemen.

Stadstranden - Barcelona telt zeven stranden, welke populair zijn bij zowel toeristen als de lokale bevolking. Hierom heeft National Geographic deze stranden bekroond met de eerste plaats op de lijst met badplaatsen van de wereld. Hoewel u niet het mooiste zand zult vinden op deze stranden, zijn de stranden aangenaam om te vertoeven en bovendien erg schoon.

Hoe komt u in deze stad

Het voornaamste airport, El Prat, heeft een betrouwbare spoorverbinding met de stad. Barcelona heeft daarnaast twee regionale vliegvelden - Reus and Girona - die meer dan 70 kilometer buiten de stad liggen en daardoor minder goed bereikbaar zijn. De goedkoopste manier om Barcelona te bereiken vanaf deze vliegvelden is via de bus. Het gebruik van een taxi om bij uw appartement te komen wordt afgeraden, daar deze erg duur zijn en vaak in de file staan.

Wanneer u het beste kunt gaan

Barcelona is hele jaar door populair, maar in de zomermaanden is het aanzienlijk drukker. Dit geldt voor zowel de stad als de stranden, die het drukst zijn tussen juni en september.

Als u een reisje naar Spanje aan het plannen bent, waarom neemt u dan geen kijkje bij onze vakantieappartementen in Barcelona? We bieden hoge kwaliteit accomodatie op interessante sleutellocaties. Dit is vaak beter betaalbaar dan een hotel.

Huur een vakantiehuis in Barcelona. Verblijf in Barcelona appartement gelegen in Barcelona hotel. Barcelona appart. Hotels, Meer ruimte voor minder geld.

minder...
Apartments: 
All onze online appartementen zijn uitverkocht. We hebben andere appartementen in ons systeem die op beschikbaarheid gecontroleerd moeten worden. Gelieve uw contactgegevens hier in te vullen:
Boeking center
vanaf: N/A
9/10 sterren
1
Passeig del Born
Richard, Verenigd Koninkrijk
The apartment was lovely, with great living and cooking facilities (and there are 6 chairs for the dining table not just 4 as in the photo, so we could all sit at it!). Perfect location within 15 mins walk of the beach and Las Ramblas.
9,33/10
vanaf: N/A
7/10 sterren
1
Montcada 2
Peter, Denemarken
Central beliggenhed i hyggelige Moncada-kvarter. Pæn og ren lejlighed. Vær opmærksom på, at køkkenet er helt ryddet for kryderier, salt, sukker osv. - der er heldigvis et mindre, men fint supermarked 200 m fra lejligheden.
8,5/10
vanaf: N/A
8/10 sterren
1
Picasso B
Sven, Zweden
We like it wery mutch. In the mi ddle of everything. The landlord was perfect.
8,25/10
vanaf: N/A
8/10 sterren
1
Picasso A
Katrina, Zweden
We had a great time and the apartment was better than we could expect. The best thing with our stay was that we all could share one big apartment and that the apartment was located so close to tourist attractions and restaurants. We could walk almost everywhere and we had good luck with the weather. We will definitely come back soon again.
8,33/10
vanaf: N/A
8/10 sterren
1
Montcada 3
Christian, Duitsland
Spacious and clean apartment, central location, towels and bed linen provided, internet access provided, good kitchen equipment, ease of payment.
9,5/10
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
vanaf: N/A
#customerRatingStars#
Opnieuw zoeken op kaart
Switch To Map/Photo View
Go to apartment details
Please wait...