Apartamente Barcelona. Cazare Barcelona.

 
BGN
Oraş
Arrival
Departure
oaspeţi
 • 1 oaspeţi
 • 2 oaspeţi
 • 3 oaspeţi
 • 4 oaspeţi
 • 5 oaspeţi
 • 6 oaspeţi
 • 7 oaspeţi
 • 8 oaspeţi
 • 9 oaspeţi
 • 10 oaspeţi
 • 11 oaspeţi
 • 12 oaspeţi
 • 13 oaspeţi
 • 14 oaspeţi
 • 15 oaspeţi
 • 16 oaspeţi
 • 17 oaspeţi
 • 18 oaspeţi
 • 19 oaspeţi
 • 20 oaspeţi
 • 21 oaspeţi
 • 22 oaspeţi
 • 23 oaspeţi
 • 24 oaspeţi
 • 25 oaspeţi
 
Barcelona apartamente have a 8,43 out of 10 point rating based on 6012 opinions.

Faceți cunoștință cu Barcelona

Barcelona este atât de cunoscută în întreaga lume, încât s-ar putea chiar să vă fie trecută cu vederea impresia că este capitala Spaniei. De fapt, Barcelona este doar capitala regiunii catalane a țării, dar, ca destinație turistică, este cu adevărat orașul de top pentru cei care vizitează Spania. Barcelona este un amalgam de modern și vechi, de o eleganță atinsă doar de puține alte orașe din Europa. Iar rețeaua sa de metrou, pe care vă puteți baza, transportă turiștii obosiți între diferitele cartiere ale orașului, cu o remarcabilă ușurință și accesibilitate. Fie că sunteți în căutarea unui sejur scurt de week-end sau a unui sejur mai lung într-un apartament de vacanță din Barcelona, cu siguranță orașul vă va încanta cu arhitectura fabuloasă, deliciile culinare, muzeele fascinante și magazinele sale.

citește mai mult...

Barcelona pe scurt

Barcelona este situată pe coasta de nord-est a Peninsulei Iberice a Spaniei, oferind vizitatorilor o combinație excelentă între plajă și oraș. Iar plajele sale sunt surprinzător de curate pentru un astfel de oraș, vibrant și plin de viață! Centrul este casa a peste 1,6 milioane de oameni, dar populația reală este mult mai numeroasă, dacă sunt luate în calcul și suburbiile.

Milioane de turiști vizitează anual Barcelona, iar orașul a salutat acest lucru devenind el însuși una dintre cele mai primitoare destinații turistice din Europa. Cu toate acestea, ca în majoritatea locurilor, acest lucru este reflectat în prețurile practicate, astfel încât vizitatorii sunt sfătuiți să caute în afara principalelor zone turistice dacă doresc să experimenteze cele mai bune mâncăruri la cele mai bune prețuri. În mod similar, hotelurile pot fi costisitoare, așa că, în locul acestora, este de preferat să aveți în vedere apartamentele de vacanță de foarte bună calitate din Barcelona.

Nu trebuie să ratați

Sunt multe de văzut și de făcut în Barcelona, chiar dacă v-ați planificat o vizită de lungă durată. Vă prezentăm câteva dintre atracțiile-cheie pe care cu siguranță nu trebuie să le ratați:

La Rambla - Această stradă pietonală, marginită de copaci, de 1.2 km lungime, trece chiar prin centrul orasului, de la Barri Gòtic la El Raval. Nicio călătorie la Barcelona nu ar fi completă fără o plimbare, chiar și scurtă, pe această stradă faimoasă, care debordează de viață, de dimineața devreme până noaptea târziu. La Rambla în sine este plină de chioșcuri de suveniruri costisitoare, artiști stradali și tarabe cu produse alimentare la prețuri exorbitante. Dacă doriți ceva un pic mai autentic și mai suportabil financiar, puteți intra pe una dintre multele străzi secundare care duc de la artera principala.

La Sagrada Família - Dacă ați primit vreodată o carte poștală din Barcelona, sunt șanse mari ca imaginea să fie cu această clădire incredibilă. Începută în urmă cu aproape un secol și încă neterminată, această capodoperă a lui Gaudi a intrat deja în patrimoniul mondial UNESCO. Biserica uimește cu înălțimea și complexitatea arhitecturii sale. Dacă vreți să vizitați și interiorul, țineți minte că trebuie să vă rezervați biletul în avans, altfel cozile din afara acest punct de reper faimos putând să vă facă să pierdeți foarte mult timp.

Alte opere ale lui Gaudí - Poate că La Sagrada Família este cea mai faimoasă operă a lui Antoni Gaudi, dar nu este singura din oraș. Acest arhitect foarte respectat în istoria Spaniei s-a născut catalan și multe dintre clădirile și operele sale de artă sunt încă în picioare în Barcelona zilelor noastre. Exemple notabile includ Parcul Güell, La Casa Batlló și La Casa Milà. Toate acestea pot fi văzute gratuit din exterior, dar dacă aveți de gând să vizitați interiorul oricăreia dintre clădiri, poate ar fi bine să luați în considerare obținerea de bilete cu preț redus de la biroul de turism.

Plajele orașului - Barcelona are șapte plaje, multe fiind, deopotrivă, populare atât printre localnici, cât și printre vizitatori. De fapt, National Geographic a numit Barcelona numarul unu în lume în topul orașelor cu plaja. Și, deși plajele sale nu au cel mai fin nisip, zona de coastă orașului este plăcută și curată.

Cum se ajunge în oraș

Principalul aeroport, El Prat, are o legătură feroviară de încredere cu orașul. Barcelona este, de asemenea, deservit de două aeroporturi regionale - Reus și Girona - care sunt situate la mai mult de 60 de mile depărtare și este, prin urmare, mai complicat de ajuns la ele. Cel mai ieftin mod de a ajunge în Barcelona de la aceste aeroporturi este cu autobuzul. Nu vă recomandăm să luați un taxi până la apartamentul dvs. de vacanță din Barcelona, deoarece acestea sunt scumpe și este foarte posibil să rămâneți blocat în trafic.

Când să-l vizitați

Barcelona este o destinație populară pe tot parcursul anului, dar în lunile de vară este deosebit de aglomerat. Acest lucru este valabil atât pentru orașul în sine, cât și pentru plaje, care sunt cele mai aglomerate între iunie și septembrie.

Dacă vă planificați o excursie în Spania, de ce nu aruncați o privire la apartamentele noastre de vacanță din Barcelona? Vă oferim cazare de foarte bună calitate, în locații centrale cheie, de multe ori mult mai accesibile decât o camera de hotel.

Închiriere cazare în apartament de vacanţă în Barcelona. Şedere în apartament în Barcelona în loc de şedere în hotel în Barcelona hotel.

Mai puţin ...
Apartments: 
Toate apartamentele noastre online sunt ocupate. Avem şi alte apartamente în sistemul nostru, dar trebuie să verificăm disponibilitatea lor înainte să vă răspundem.
Centru de Rezervări
de la: N/A
9/10 stars
1
Passeig del Born
Richard, Regatul Unit
The apartment was lovely, with great living and cooking facilities (and there are 6 chairs for the dining table not just 4 as in the photo, so we could all sit at it!). Perfect location within 15 mins walk of the beach and Las Ramblas.
9,33/10
de la: N/A
7/10 stars
1
Montcada 2
Peter, Danemarca
Central beliggenhed i hyggelige Moncada-kvarter. Pæn og ren lejlighed. Vær opmærksom på, at køkkenet er helt ryddet for kryderier, salt, sukker osv. - der er heldigvis et mindre, men fint supermarked 200 m fra lejligheden.
8,5/10
de la: N/A
8/10 stars
1
Picasso B
Sven, Suedia
We like it wery mutch. In the mi ddle of everything. The landlord was perfect.
8,25/10
de la: N/A
8/10 stars
1
Picasso A
Katrina, Suedia
We had a great time and the apartment was better than we could expect. The best thing with our stay was that we all could share one big apartment and that the apartment was located so close to tourist attractions and restaurants. We could walk almost everywhere and we had good luck with the weather. We will definitely come back soon again.
8,33/10
de la: N/A
8/10 stars
1
Montcada 3
Christian, Germania
Spacious and clean apartment, central location, towels and bed linen provided, internet access provided, good kitchen equipment, ease of payment.
9,5/10
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
de la: N/A
#customerRatingStars#
Redo search in map
Switch To Map/Photo View
Go to apartment details
Please wait...