Lägenheter Barcelona. Lägenheter i Barcelona från 26 € per natt! Mer än 600 lägenheter tillgängliga.

 
BGN
stad
Arrival
Departure
personer
 • 1 person
 • 2 personer
 • 3 personer
 • 4 personer
 • 5 personer
 • 6 personer
 • 7 personer
 • 8 personer
 • 9 personer
 • 10 personer
 • 11 personer
 • 12 personer
 • 13 personer
 • 14 personer
 • 15 personer
 • 16 personer
 • 17 personer
 • 18 personer
 • 19 personer
 • 20 personer
 • 21 personer
 • 22 personer
 • 23 personer
 • 24 personer
 • 25 personer
 
Barcelona lägenheter have a 8,43 out of 10 point rating based on 6012 opinions.

En introduktion till Barcelona

Barcelona är så välkänt runtom i hela världen, vilket gör att du skulle kunna tro att Barcelona är Spaniens huvudstad. Faktum så är Barcelona enbart huvudstad i landsbygdens katalanska region, men staden har gott och väl befäst sig som nummer ett stad för turister som besöker Spanien. Barcelona blandar modernt med gammalt med elegans, några få andra städer i Europa har kommit till samma nivå. Stadens pålitliga tunnelbana skjutsar trötta resenärer mellan stadens olika stadsdelar med anmärkningsvärd lätthet och till överkomliga priser. Vare sig du letar efter en weekend-resa eller en längre vistelse i en semesterlägenhet i Barcelona, så kommer staden säkert att glädja dig med sin fantastiska arkitektur, kulinariska läckerheter, spännande museer och goda shoppingmöjligheter.

läs mer...

Barcelona i korthet

Barcelona ligger på nordöstra kusten vid den Iberiska halvön, vilket ger besökarna en fantastisk kombination av strand-och stadssemester. Och stränderna är förvånansvärt rena för att vara en sådan levande och pulserande stad! Centrumet är hem för mer än 1,6 miljoner människor, men den verkliga befolkningen är mycket större om man räknar med de otaliga förorterna. Miljontals turister besöker Barcelona varje år och staden har välkomnat dem genom att göra sig till en av de mest turistvänliga destinationerna i Europa. Men som med de flesta platser, så återspeglas det i priserna, och besökarna uppmanas att ta sig till en mindre ort utanför de största turistområdena, om de vill uppleva den bästa maten till de mest attraktiva priserna. På samma sätt kan hotell bli dyrt, så det är värt att överväga högkvalitativa hotellägenheter i Barcelona istället.

Vad du inte skall missa

Det finns massor att se och göra i Barcelona, även om du planerar en paus från storstadslivet. Här är några av de viktigaste sevärdheterna som du absolut inte får missa:

La Rambla - Den här 1,2 km långa trädkantade gågatan sträcker sig genom centrum av staden från Barri Gòtic till El Raval. Ingen resa till Barcelona är komplett utan en promenad längs åtminstone en del av denna kända gata, som fortfarande är full av liv från tidigt på morgonen till sent på natten. La Rambla i sig är full av souvenirkiosker med höga priser, gatuartister och dyra matstånd. Om du vill ha något lite mer äkta och som lättare för plånboken, vandra längs en av de många sidogatorna, som går längs huvudgatan.

La Sagrada Família - Om du någonsin har fått ett vykort från Barcelona, är chansen stor att vykortet har en bild av den här fantastiska byggnaden. Byggandet började för nästan ett århundrade sedan och det är ännu oavslutat, det här Gaudí mästerverket finns redan på UNESCO: s världsarvslista. Kyrkan i sig själv är enastående med sin höjd och arkitektur. Om du vill gå in, kom ihåg att boka din biljett i förväg, eftersom köerna utanför det här berömda landmärket kommer att ta upp en stor del av din tid.

Andra Gaudí verk - La Sagrada Família kanske är det mest berömda verket av Antoni Gaudí, men det är långt ifrån det enda i den här staden. Den mest respekterade arkitekten i Spaniens historia föddes som katalansk och många av hans byggnader och konstverk finns kvar i Barcelona än idag. Noterbara exempel är b.la. : Park Güell, La Casa Batlló och La Casa Mila. Alla dessa kan beskådas gratis från utsidan, men om du planerar att gå i någon av byggnaderna, bör du överväga att skaffa rabatterade biljetter från turistbyrån först.

Stadens stränder - Barcelona har sju stränder, av vilka många är populära bland både ortsbor och besökare. I själva verket har National Geographic namngett Barcelona som nummer ett när det gäller stadsstränder i världen. Och när du kommer att stöta på den finaste sanden på alla stränderna, kommer du också att uppleva att stadens kuststräckor är trevliga och rena.

Hur ta sig till staden

Den största flygplatsen, El Prat, har en pålitlig järnvägsförbindelse in till staden. Barcelona har också två regionala flygplatser - Reus och Girona - som ligger på ett avstånd av mer än 60 mil och är därför svårare att komma till. Det billigaste sättet att komma till Barcelona från de här flygplatserna är med buss. Det är ingen idé att ta en taxi till din lägenhet i Barcelona, eftersom de är dyra och de kommer sannolikt att fastna i trafiken.

När skall man resa till Barcelona

Barcelona är populärt året om, men sommarmånaderna är förståeligt särskilt upptagna. Det här gäller både själva staden och de stränder som är mest besökta mellan juni och september.

Om du planerar en resa till Spanien, ta dig då en titt på våra semesterlägenheter i Barcelona. Vi erbjuder högkvalitativt boende i den centrala delen av staden, vilket ofta är mycket billigare än en hotellvistelse.

Hyr semesterlägenhetslogi i Barcelona. Vistas i Barcelona lägenhet istället för i Barcelona hotell.

Mindre...
Apartments: 
Alla våra lägenheter online är utsålda. Vi har andra lägenheter i vårt system men vi måste kolla tillgängligheten innan vi återkommer till dig. Vänligen lämna dina uppgifter här:
Förfrågan
från: N/A
9/10 stjärnor
1
Passeig del Born
Richard, Storbritannien
The apartment was lovely, with great living and cooking facilities (and there are 6 chairs for the dining table not just 4 as in the photo, so we could all sit at it!). Perfect location within 15 mins walk of the beach and Las Ramblas.
9,33/10
från: N/A
7/10 stjärnor
1
Montcada 2
Peter, Danmark
Central beliggenhed i hyggelige Moncada-kvarter. Pæn og ren lejlighed. Vær opmærksom på, at køkkenet er helt ryddet for kryderier, salt, sukker osv. - der er heldigvis et mindre, men fint supermarked 200 m fra lejligheden.
8,5/10
från: N/A
8/10 stjärnor
1
Picasso B
Sven, Sverige
We like it wery mutch. In the mi ddle of everything. The landlord was perfect.
8,25/10
från: N/A
8/10 stjärnor
1
Picasso A
Katrina, Sverige
We had a great time and the apartment was better than we could expect. The best thing with our stay was that we all could share one big apartment and that the apartment was located so close to tourist attractions and restaurants. We could walk almost everywhere and we had good luck with the weather. We will definitely come back soon again.
8,33/10
från: N/A
8/10 stjärnor
1
Montcada 3
Christian, Tyskland
Spacious and clean apartment, central location, towels and bed linen provided, internet access provided, good kitchen equipment, ease of payment.
9,5/10
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
från: N/A
#customerRatingStars#
Gör om sökning på kartan
Switch To Map/Photo View
Go to apartment details
Please wait...