Apartamente Londra. Cazare Londra.

 
BGN
Oraş
Arrival
Departure
oaspeţi
 • 1 oaspeţi
 • 2 oaspeţi
 • 3 oaspeţi
 • 4 oaspeţi
 • 5 oaspeţi
 • 6 oaspeţi
 • 7 oaspeţi
 • 8 oaspeţi
 • 9 oaspeţi
 • 10 oaspeţi
 • 11 oaspeţi
 • 12 oaspeţi
 • 13 oaspeţi
 • 14 oaspeţi
 • 15 oaspeţi
 • 16 oaspeţi
 • 17 oaspeţi
 • 18 oaspeţi
 • 19 oaspeţi
 • 20 oaspeţi
 • 21 oaspeţi
 • 22 oaspeţi
 • 23 oaspeţi
 • 24 oaspeţi
 • 25 oaspeţi
 
Londra apartamente have a 8.11 out of 10 point rating based on 6410 opinions.

Faceți cunoștință cu Londra

Londra este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Vizitatorii capitalei Marii Britanii sunt într-adevăr răsfățați atunci când vine vorba de lucruri de făcut. Cei sosiți doar pentru un city break sunt sfătuiți să-și planifice cu atenție lista cu obiectivele turistice esențiale, în timp ce cei care stau mai mult timp în apartamente de vacanță în Londra vor avea la dispoziție mai mult timp pentru a absorbi atmosfera plină de viață și istoria vibrantă.

citește mai mult...

Londra pe scurt

Cand vine vorba de city breaks, Londra într-adevăr îndeplinește toate criteriile - o serie aproape copleșitoare de site-uri istorice și culturale, muzee de renume mondial, delicatese culinare din toată lumea, spectacole de teatru de top și spectacole muzicale și o rețea de cale ferată subterană care face ca turul în jurul capitalei să pară o joacă. Mai mult de 14 milioane de vizitatori străini ajung la Londra în fiecare an, împărțind străzile orașului cu cei peste opt milioane de locuitori. Una dintre principalele atracții este, fără îndoială, familia regală britanică, care locuiește și lucrează la Palatul Buckingham, în City of Westminster, pentru o anumită perioadă din an.

Nu trebuie să ratați

Chiar și o listă scurtă a obiectivelor turistice de top din Londra nu va avea loc în aceste câteva rânduri, dar vă prezentăm patru obiective absolut esențiale pentru vizitatorii capitalei engleze:

Palatul Buckingham - După cum am menționat anterior, Familia Regală petrece o bună perioadă de timp la acest palat regal celebru. Construită în 1705 de ducele de Buckingham, casa a fost extinsă în secolul al XIX-lea și a devenit palatul regal oficial al monarhului când Regina Victoria a urcat pe tron în 1837. Vizitatorii sosiți aici în lunile august și septembrie pot intra în camerele de stat în timpul deschiderii anuale a palatului pe perioada de vară.

Big Ben și Palatul Parlamentului - Numit oficial Turnul Elizabeth pentru a sărbători Aniversarea de diamant a Reginei Elisabeta a II-a, acesta este turnul cu ceas de renume mondial aflat la capătul de nord al Palatului Westminster (cunoscut sub numele de Palatul Parlamentului). Turnul are o înălțime de 96m și dispune de cel mai mare ceas cu patru fațete din lume. Palatul Westminster a fost construit în secolul al XIX-lea, după ce originalul datând din Evul Mediu a fost distrus de un incendiu.

Ochiul Londrei - Această roată gigant aflată pe malul de sud al râului Tamisa a fost construită în 1999 pentru a marca granița dintre milenii. Este vizitat de mai mult de 3,5 milioane de oameni în fiecare an, ceea ce-l face cea mai populară atracție turistică plătită din Regatul Unit. Până la puntea de observație de pe Shard, deschisă în februarie 2013, Ochiul Londrei oferea cel mai înalt punct public pentru vizualizarea orașului, la 135m înălțime.

Westminster Abbey - Această biserică mare din City of Westminster este construită în principal în stil gotic și este unul dintre cele mai importante edificii religioase din Marea Britanie. Inițial construită în secolul al X-lea și reconstruit în secolul al XIII-lea, acesta este locul tradițional de încoronare și înmormântare a monarhilor.

Cum se ajunge în oraș

Londra este deservită de cel mai aglomerat aeroport internațional din lume, Heathrow, dar există o mulțime de alte opțiuni pentru vizitatori. Următorul cel mai important aeroport este Gatwick, care este situat la sud de Londra, în timp ce călătorii în scop de afaceri de multe ori ajung la London City Airport, datorită locației sale mai centrale. Cei care doresc zboruri low-cost au mai multe sanse de a călători la Londra prin intermediul Aeroportul Stansted, situat la nord-est de Londra sau Aeroportul Luton, spre nord.

Când să-l vizitați

Nu se poate spune că există vreun moment prost pentru a vizita Londra, căci orașul este popular în orice moment al anului. Turiștii iubitori de vreme caldă vor prefera, fără îndoială, lunile de vară, în timp ce cei care se bucură de farmecul festiv și frigul iernii vor savura luminile de Crăciun în decembrie.

Dacă vă planificați o excursie în Marea Britanie, de ce nu aruncați o privire la apartamentele noastre de vacanță din Londra? Vă oferim spații de cazare de foarte bună calitate, în locații centrale cheie, de multe ori mult mai accesibile decât o cameră de hotel.

Închiriere cazare în apartament de vacanţă în Londra. Şedere în apartament în Londra în loc de şedere în hotel în Londra hotel.

Mai puţin ...
Apartments: 
Toate apartamentele noastre online sunt ocupate. Avem şi alte apartamente în sistemul nostru, dar trebuie să verificăm disponibilitatea lor înainte să vă răspundem.
Centru de Rezervări
7/10 stars
26
[LBO] Carmarthen Place 2B
Angela E, Australia
Apartment was clean, tidy and with all the amenities needed. It was also in short walking distance to major transport links. Would definitely book again and recommend.
10/10
[LBO] Carmarthen Place 2B
Karl, Andorra
We were very much satisfied with the accomodation. It was close to the underground, and perfect for the family.
7.92/10
[LBO] Carmarthen Place 2B
Paal, Norvegia
Several nice pubs and restaurants within a small walking distance from the apartment. Short walk to the London Bridge station.
6/10
[LBO] Carmarthen Place 2B
Margherita, Regatul Unit
The apartment is very well located , near a tube station.
7.33/10
[LBO] Carmarthen Place 2B
Sigurd, Norvegia
When looking at the address we felt that the location was to far away from places to go. That was definitely not the case and came as a pleasant surprise.
5.64/10
Load more
7/10 stars
23
[ALD] Londinium Tower Superior 2B 12
Inger Bach, Danemarca
We liked the apartment. It Was Well suited for two couples.
9.17/10
[ALD] Londinium Tower Superior 2B 12
Christelle, Regatul Unit
We liked to have a phone nimber we could join whenever if we had a problem in the appartment. We enjoy the appartment, it was clear, clean and well provided.
10/10
[ALD] Londinium Tower Superior 2B 12
Dean Gregory, Regatul Unit
the location was great, 5 minutes from the tower of London.
7.42/10
[ALD] Londinium Tower Superior 2B 12
Sonja, Andorra
The Agentur was friendly,the apartment was very clean. When I'm back in England, I would like to book this apartment again.Thanks for the great time.
9.33/10
[ALD] Londinium Tower Superior 2B 12
Alberto, Italia
I especially liked the corectness and kindness of the people in the office and at the phonr any time I contacted them
6.83/10
Load more
8/10 stars
15
[ALD] Old Street Walk Superior 2B
Muharrem, Turcia
As the location and comfort of apartment properties offer very good can stay comfortably without ever being bothered
8.5/10
[ALD] Old Street Walk Superior 2B
Nick, Regatul Unit
Apartment great - spacious, very clean, well equipped.
10/10
[ALD] Old Street Walk Superior 2B
Pinja, Finlanda
The apartment was spacious and location was satisfactory. Overall we had a pöeasant stay in your flat, most time we spent outside.
4.36/10
[ALD] Old Street Walk Superior 2B
Lena, Norvegia
We really liked the apartment. It was very nicely situated - in a calm and nice area. It was close to both bus and tube as well as grocery stores, restaurants, pubs etc. The apartment was very well equipped - we did not miss anything. It was also very clean and as Scandinavians, we like the IKEA furniture:-)
7.5/10
[ALD] Old Street Walk Superior 2B
Kirstie, Regatul Unit
The rooms were clean, comfortable and well equipped. Just a 5 min walk from Old Street tube station. The area was very peaceful too.
8/10
Load more
8/10 stars
25
London Bridge One B[LBO] London Bridge 1B 21 21
Minal, Andorra
The shower head was awesome
6.33/10
London Bridge One B[LBO] London Bridge 1B 21 21
Edgar, Germania
The apartement was perfect! We had enough space and it was clean and super cute for staying a week there.
8.5/10
London Bridge One B[LBO] London Bridge 1B 21 21
Maria jose, Argentina
We were happy with the flat. It was confortable, clean and with a lot of appliances (microwave, big TV, washing mat chine, etc). Location was very good, it was in a quiet area, though very close to the Tower Bridge and near the Thames.
7.08/10
London Bridge One B[LBO] London Bridge 1B 21 21
Jerome, Franţa
Nice appartment; well situated in London; very well equipped (dishwasher/washing machine/iron/vacum/WiFi....). Spacious, clean and modern. Great !!!
8.25/10
London Bridge One B[LBO] London Bridge 1B 21 21
Steen, Danemarca
Meget central placering i gåafstand til Themsen og Tower Bridge og tæt på offentlig transport. Lejligheden - der var flot rengjort - er lys og med god plads og god møblering. Sengen i soveværelset med gode madrasser, medens sovesofaen i stuen er ved at være lidt "træt".
9.17/10
Load more
8/10 stars
26
[LBO] Tower Bridge 2B 10 Superior
Dhiren Kumar, India
Comfortable furniture, excellent locality, Good bath facilities, excellent property.
7/10
[LBO] Tower Bridge 2B 10 Superior
Brian, Regatul Unit
Very central to London and very good value. Apartments were very well kitted out and provided an excellent base for business or pleasure. We were there on business, and my colleagues were very impressed. I will definitely use again.
9.67/10
[LBO] Tower Bridge 2B 10 Superior
Knud Erik, Danemarca
The appartments were in a good and clean condition, and the funitures Ok, exept for the sofas in the living room.
7.67/10
[LBO] Tower Bridge 2B 10 Superior
Neil, Andorra
Really liked the apartment Size Linen towers etc Will stay agsin
8/10
[LBO] Tower Bridge 2B 10 Superior
Nathalie Nancy, Franţa
I particularly liked the apartment which was spacious and very well appointed. The apartment was very well placed near the Tower Bridge and there was the foot of a small grocery store.
8.5/10
Load more
7/10 stars
19
[LBO] Borough Road 9 1B
JOHN, Regatul Unit
Well equipped. Bed was comfortable. Liked the idea of a separate loo and wash basin in addition to the normal main bathroom.
8.83/10
[LBO] Borough Road 9 1B
Sharon, Regatul Unit
Apartemnt was roomy and airy with good light
7.83/10
[LBO] Borough Road 9 1B
Steve, Statele Unite
Great apt. near major roads near the south bank in London. Conveniently located near shopping, bus line and two underground stations. The kitchen was well equipped. Security was great. All in all a wonderful place to stay.
9.83/10
[LBO] Borough Road 9 1B
Jan Bukh, Danemarca
Super fin lejlighed, funktionel og ren. Dig manglede der information om, ar lejlugheden lå klods op ad en jernbanebro hvor der kører tog fra tidlig morgen.
6.33/10
[LBO] Borough Road 9 1B
Nataša, Slovenia
It was spacious, clean, close to the center and with nice interior design solutions.
6.92/10
Load more
7/10 stars
12
[LBO] Tower Bridge 2B 14 Superior
Ines, Germania
Ten Minute walk to Sub Station Tower hill. WiFi in the Apartment. Supermarket in the ground floor of the buildung.
6.25/10
[LBO] Tower Bridge 2B 14 Superior
JOSE, Spania
Apartamento muy amplio y cómodo. Perfectamente equipado, incluso con algunos productos de limpieza básicos. Ideal para ir en familia. La zona es muy tranquila y agradable, con numerosos restaurantes y supermecados, y bien comunicado. Tener wifi gratis es una gran ventaja. Muy recomendable.
8/10
[LBO] Tower Bridge 2B 14 Superior
sertan, Andorra
Everything was great, room sizes were big and nicely designed. All reqirement that i need was there.
3.83/10
[LBO] Tower Bridge 2B 14 Superior
Graciela , Spania
We loved the location, just a 5-minute-walk to Tower Bridge. Although the nearest train and underground station, London Bridge was 20 minutes walking, we did not mind. There are also buses going past your door all day. There is a supermarket in the building itself. The apartment was clean, well-equipped and nicely decorated. We were a family of 5 and it was great for all of us. 2 double bedrooms and a big sofa-bed in the living room. It was absolutely worth the price.
8.33/10
[LBO] Tower Bridge 2B 14 Superior
Mrs Lisa, Regatul Unit
Extremely well decorated and presented and the kitchen was very well equipped. Good proximity to London Bridge Tube station. Lots of room and great value for 6 guests. Dishwasher tablets and washing up liquid provided too which was nice.
9.67/10
Load more
7/10 stars
18
[LBO] Tower Lane Superior 2B 10
sophia, Andorra
I liked the location of the apartment. It was a5 mins away from tower bridge. Also the apartment was equipped with all necessary amenities.
7.67/10
[LBO] Tower Lane Superior 2B 10
Claus, Danemarca
Nice appartement - good location - good Space/room for 4 persons
7.67/10
[LBO] Tower Lane Superior 2B 10
kathryn, Regatul Unit
Extremely clean. Well equipped. Comfortable.
5.92/10
[LBO] Tower Lane Superior 2B 10
Ingunn, Norvegia
Big apartment, well equipped, good location. (We stayed in Tower Bridge Street.)
8.67/10
[LBO] Tower Lane Superior 2B 10
Martin, Germania
Nice roomy apartment in good location. The staff was friewndly and helpful.
6.25/10
Load more
8/10 stars
20
[LBO] Borough Superior 2B 11
Sharon,
Very clean and spacious
5.75/10
[LBO] Borough Superior 2B 11
Cesar Luis, Andorra
We found the apartment larger than we expected, and it was also great it had two bathrooms
9/10
[LBO] Borough Superior 2B 11
Anita, Norvegia
Very nice apartments.
8.42/10
[LBO] Borough Superior 2B 11
Robert, Andorra
The apartment was clean and very nice! Easy acces!
10/10
[LBO] Borough Superior 2B 11
Marion, Noua Zeelanda
The Apartment was centrally based, very comfortable.The service we received face to face and over the phone was efficient and very pleasant. Really nice staff at the central office in London. All in all it was great value for money for a lovely central london apartment right next to a tube station. I would recommend usng this service.
7.5/10
Load more
7/10 stars
14
[LBO] Tower Bridge 2B 9 Superior
Vladimir, Statele Unite
Friendly staff, Rita was very helpful answering questions we had about London and amenities. Place was clean. Thank you.
8.83/10
[LBO] Tower Bridge 2B 9 Superior
Stephanie, Statele Unite
The apartment was clean, safe, and secure. It was as it was advertised which was a pleasant surprise. Centrally located with a market, short walk to the underground, in a friendly part of town.
7.83/10
[LBO] Tower Bridge 2B 9 Superior
Magnus, Suedia
We are very pleased with the visit in London and the stay in your apartment. The apartment were clean and large and had all the equipment we needed.
8.83/10
[LBO] Tower Bridge 2B 9 Superior
Kirsten, Danemarca
It was a wonderfull aparmtent, we really enjoyed the spaciousness and nice furnituring. Wery close to the old Tower Bridge and easy accespoint to London.
9.33/10
[LBO] Tower Bridge 2B 9 Superior
Dave, Regatul Unit
Can't fault the apartment, we only stayed 2 days but was very homely and a really convenient location.
6.75/10
Load more
7/10 stars
14
[LBO] Tower Bridge 2B 4 Superior
William, Andorra
Clean updated and good value for price of 2br and 2ba. Grocery store nearby Restaurants nearby Spacious apartment
5.75/10
[LBO] Tower Bridge 2B 4 Superior
eliana, Andorra
Apartment was amazing! Everything was wel kept, fully equipped and up to date
10/10
[LBO] Tower Bridge 2B 4 Superior
TONG LI LAI /, China
superior geographical location,This gives us three people live in a house big enough, and very close from the subway station。
6.08/10
[LBO] Tower Bridge 2B 4 Superior
Mariano, Regatul Unit
the furniture was in good shape and new. All clean and in good conditions
5.82/10
[LBO] Tower Bridge 2B 4 Superior
Jan, Statele Unite
Al lot of space Good WIFI The Supermarket downstairs
6.08/10
Load more
7/10 stars
17
Tanner Street 3B Superior
Olusola, Nigeria
I like the space and lighting
6.42/10
Tanner Street 3B Superior
Anders, Suedia
We were very surprised in a positive way when we got to the apartment, it was a very nice and cleaned. And of course the wifi was good to have and we think that it was homely too.
6.33/10
Tanner Street 3B Superior
Hubert, Elveţia
Appartement moderne, spacieux et confortable a 5 min a pied du Tower bridge. Très bien situé.
9.33/10
Tanner Street 3B Superior
Gianne, Andorra
Spacious apartment
3.83/10
Tanner Street 3B Superior
John, Statele Unite
The apartment was very clean and modern. Two big problems, though. The third bedroom was impossibly small, so tiny that there was no way to walk around the bed and nowhere to put a suitcase. Second, the coffee pot took 15-20 minutes to brew. They can't be more than $25, get a new one!
7.67/10
Load more
7/10 stars
9
[ALD] Shoreditch Superior 2B 16
Paula, Andorra
Great location! 10mins walk to the heart of Schorditch area and Liverpool Street Station ! Flat was clean on the arrival, staff friendly during check-in. Great stay , highly recommended !
6.67/10
[ALD] Shoreditch Superior 2B 16
Joan, Statele Unite
Adriano very friendly and professional. Problem with original property on Pratt St was solved by moving us to Calvert Av, by taxi, at no cost. Thank you. Calvert st was very clean, plus nice area.
6.75/10
[ALD] Shoreditch Superior 2B 16
Elena, Spania
I really enjoy the apartment, it was nice and bright, and well equiped. The only thing I think can be improved is the supply of kitchen towel . Next time we´ll be back in London we´ll try to ask for the same place. Thank you.
6.92/10
[ALD] Shoreditch Superior 2B 16
Joao, Andorra
Yes, the place is wonderful, near of everything we need like overground, underground, supermarket and most important close to our working place. Free of noise and good space for all staff that went to London with me.
9.67/10
[ALD] Shoreditch Superior 2B 16
Helena, Suedia
Lägenheten jättebra, fräsch. Fint lägenhetskomplex. Området, helt rätt i Shoreditch, lugn gata med små fina affärer.
9.67/10
Load more
7/10 stars
7
[ALD] City Docks Superior 2B 4
Kálmán, Norvegia
The apartment's feel. Nicely furnished, OK condition, wifi, dishwasher, washing machine.
5.75/10
[ALD] City Docks Superior 2B 4
jacques, Franţa
The apartment was very pleasant , clean and comfortable .it was rather well located, just one kilometer from the Tower of London along a very busy Highway .... The only inconvenience was that we had to get the keys at Aldgate which was quite far from the apartment , and the street we had to walk along(Canon Street) was not very pleasant !;
8.67/10
[ALD] City Docks Superior 2B 4
Jane, Regatul Unit
Lovely apartment, bright, clean and comfortable
7.92/10
[ALD] City Docks Superior 2B 4
Bjoern, Germania
Ferienwohnung war sauber, schön eingerichtet und sehr gut ausgestattet; alle techn. Geräte funktionierten; Übergabe und Rückgabe war problemlos; Wegbeschreibung von U-Bahnstation zum Büro und weiter zur Wohnung war auch o.k.
9.33/10
[ALD] City Docks Superior 2B 4
Eithne, Irlanda
Good clean well equipped apartment
5.75/10
Load more
8/10 stars
6
[LBO] Tower Bridge 2B 13 Superior
harman singh, Andorra
Utensils were good and appliances were good
6.33/10
[LBO] Tower Bridge 2B 13 Superior
michaela, Germania
- sauber - nahe der Tower Bridge gelegen - Spülmaschine und Waschmaschine vorhanden - extrem schnelle Reaktion auf eine Bitte um Reparatur im Badezimmer
6.75/10
[LBO] Tower Bridge 2B 13 Superior
Tamra K, Andorra
The location was good, central to the London tube station and there was lots to do within a short walk.
5.42/10
[LBO] Tower Bridge 2B 13 Superior
Brian, Regatul Unit
Very central to London and very good value. Apartments were very well kitted out and provided an excellent base for business or pleasure. We were there on business, and my colleagues were very impressed. I will definitely use again.
9.67/10
[LBO] Tower Bridge 2B 13 Superior
Jean, Regatul Unit
The flat was just wonderful, fully furnished, with everything you could ask for. We didn't really have much time to use all of its amenities as we were always out and about, but it felt nice to come back in the evening and make a nice cup of tea.
9.5/10
Load more
de la: £140
7/10 stars
4
Limehouse 2B
Dorte, Danemarca
The apartment was great and seemed quite new. It is a safe and modern building, and nice with the elevator. It was a good location with Limehouse station only 5 minutes walk. 10 minutes walk a nice park with a lovely view of the Thames. We had some problems with the oven and the windows, but just a call to the office, and it was repared.
6.75/10
Limehouse 2B
Kevin, Regatul Unit
Clean and modern. Within walking distance of Tobacco Dock. Convenient corner store just below the flat.
7.58/10
Limehouse 2B
aafke elisabeth, Andorra
the interior, was nice
9/10
Limehouse 2B
daniel, Franţa
The appartment was clean
5.75/10
7/10 stars
2
[ALD] Times Square 2B 120
Peter, Austria
We liked the flat although it was not the flat we booked (different address). The rooms were big enough, although the beds were smaller than we used to have. It was clean and located in a nice and relatively quiet area. (About 15min form the London Bridge away.) It was really uncomplicated - we got the keys and that was it.
7.75/10
[ALD] Times Square 2B 120
Ana, Andorra
The apartment was very quite and confortable near a tube station. Is new and well equiped
8.67/10
de la: £110
7/10 stars
3
Brick Lane Market 1B 2
Christophe, Italia
Modern, new and well equiped in a great location. A great experience overall.
9.17/10
Brick Lane Market 1B 2
Simon, Regatul Unit
clean well equipped apartment generally
5.08/10
Brick Lane Market 1B 2
Giovanni, Italia
The apartment was in a good position and with atmosphere
7.67/10
de la: £113
7/10 stars
4
Brick Lane Market 1B 3
Renzo, Italia
I liked Kitchen forniture, dimension of room and cleanliness
8.17/10
Brick Lane Market 1B 3
Dariusz, Polonia
Tube station in very close distance. Quite clean apartment. Professional staff in office.
9.17/10
Brick Lane Market 1B 3
Vladimir , Andorra
Spacious flat with all mod-cons, very convenient location, close to Liverpool Street Station in trendy Brick Lane.
9.33/10
Brick Lane Market 1B 3
Silva,
Comfortable
6.08/10
de la: £142
6/10 stars
3
Brick Lane Market 2B 1
Aneka, Andorra
The apartment was very well located in the thick of Shoreditch/ Brick Lane and was finished to an exceptional standard. The utilities and bedding was lovely. Couldn't have asked for more.
8.5/10
Brick Lane Market 2B 1
Gyoerffy, Germania
our stay at Brick Lane Apartment was great, good Location, very nice Apartment and clean.
8.17/10
Brick Lane Market 2B 1
STEVE, Regatul Unit
We loved the appartment layout and location, it was well presented a d spaciuos.
6.92/10
de la: £119
7/10 stars
7
Brick Lane Market 1B 6
William,
apartment clean and well equiped location is great
5.09/10
Brick Lane Market 1B 6
Francoise , Regatul Unit
the apartment was very clean, very practical
8.83/10
Brick Lane Market 1B 6
David, Andorra
Nice apartment. We enjoyed our stay.
5.42/10
Brick Lane Market 1B 6
Kevin, Regatul Unit
This was a clean, comfortable and modern apartment with everything I needed for a pleasant stay. I really enjoyed my time there. Interesting location, with lots of restaurants on the doorstep.
10/10
Brick Lane Market 1B 6
MARIE-FRANCE, Belgia
We had a brilliant time in a lovely bright clean modern flat! Plenty of space, kitchen well equiped, lovely bathroom, confortable beds and in a secure area. Close from the underground we enjoyed strolling around in Brick Lane area which we all discovered as a lively neighbourhood.
9.5/10
Load more
7/10 stars
5
[ALD] Brick Lane Market 1B 12
Andrés, Spania
NEW FURNITURE AND LOCALITATION
8.67/10
[ALD] Brick Lane Market 1B 12
Kim, Andorra
It was a newly built /renovated apartment and was mostly well equipped.
5.25/10
[ALD] Brick Lane Market 1B 12
Catherine, Regatul Unit
The standard of furniture and furnishings in the apartment were of excellent quality. The room sizes were excellent. The apartment felt very safe and secure. Unlike some self catering apartments, there were clear contact numbers provided and I did not feel "abandoned".
7.67/10
[ALD] Brick Lane Market 1B 12
Peter, Andorra
Nice big spacious apartment with good facilities and great location.
6.33/10
[ALD] Brick Lane Market 1B 12
Rahime, Elveţia
The apartment was very clean, sunny and big enought.
6.75/10
8/10 stars
7
Tower Hill Superior 3B
Julia, Germania
The apartment is furnished tastefully and the rooms are spacious. Everything was very clean!
5.25/10
Tower Hill Superior 3B
Phil, Andorra
The apartment was really good, very quiet area with all the mod cons. I will be staying there again if there is availability in the near future.
9.83/10
Tower Hill Superior 3B
Valerio, Italia
We mostly liked the position and the tranquility. We found a very well equipped kitchen and clean bathrooms.
7.92/10
Tower Hill Superior 3B
SHIRIN, Regatul Unit
A very nice & clean apartment & I was really impressed with the quality of the service that I received from the staff.Well done.
9.5/10
Tower Hill Superior 3B
Jennifer, Franţa
Friendly helpful service, stored our bags in the office for us so we could enjoy our last day in London without dragging it everywhere. Good clear instructions on the wall inside the apartment. Kitchen very good quality.
9.08/10
Load more
7/10 stars
4
[ALD] Brick Lane Market 2B 8
Stephan / Phillip, Elveţia
Location
5.25/10
[ALD] Brick Lane Market 2B 8
Jérôme, Elveţia
I'm really happy to stayed in your appartment. At first, it was one of the cheapest housing I can find for 5 persons, then, the appartement was really clean and class and more than the most of hotels or appartement I can find in the city. I didn't know the district of Aldgate and I was really surprised and I enjoyed the place with the market and all the life in the street. The staff was really cool and we've got all the informations possible to find easily our appartement and all the assistance if there a problem with something. The office was open to 10pm so that was benefic to us because our flight was a little bit late so we weren't worry about the reservation. The appartement have all the necessary to stay in good condition. The bed was confortable and the appartement was really spacious. For the return, we haved the possibility to deposit our baggages in your office and that's really great because our flight goes at night so we could enjoy all the day before return to our home.
10/10
[ALD] Brick Lane Market 2B 8
Emily, Statele Unite
I loved the location of the flat; it was very close to the Tesco market and a Starbucks! And the tube station was right around the corner--amazing! I especially liked the cool, retro, vintage neighbourhood in which the flat was located!
9.83/10
[ALD] Brick Lane Market 2B 8
MARIE-FRANCE, Belgia
We had a brilliant time in a lovely bright clean modern flat! Plenty of space, kitchen well equiped, lovely bathroom, confortable beds and in a secure area. Close from the underground we enjoyed strolling around in Brick Lane area which we all discovered as a lively neighbourhood.
9.5/10
Redo search in map
Switch To Map/Photo View
Go to apartment details
Please wait...